Όροι Χρήσης 2017-07-14T12:33:52+00:00

Τρόπος αποστολής:

Αποστολή με κούριερ και πληρωμή στο κούριερ (Γενική Ταχυδρομική)

Έξοδα αποστολής σε όλη την Ελλάδα με αντικαταβολή: 4,50€
Έξοδα αποστολής σε όλη την Ελλάδα με απλή αποστολή: 2,70€

Στις παραγγελίες που ξεπερνούν τα 99€ δεν χρεώνονται έξοδα αποστολής.

Δυνατότητα παράδοσης το Σάββατο με 2€ επιπλέον χρέωση στα έξοδα αποστολής. Γράψτε το στα σχόλια της παραγγελίας σας.

 

Χρόνος παράδοσης (με κούριερ): Αποστολή το αργότερο την επόμενη εργάσιμη της παραγγελίας (εφ΄όσον υπάρχει στοκ διαθέσιμο) και παράδοση την αμέσως επόμενη εργάσιμη μέρα. Σε περίπτωση μη ύπαρξης διαθέσιμων βιβλίων, οι πελάτες θα ενημερώνονται είτε με τηλεφώνημα είτε με email.

Επιστροφές προϊόντων

Η επιστροφή πρέπει να γίνει εντός δύο εργάσιμων ημερών και να αποσταλεί με τον τρόπο που παραδόθηκε.

Ο πελάτης επιβαρύνεται τα έξοδα αποστολής.

Αν η παραγγελία είχε δωρεάν έξοδα αποστολής, αφαιρείται το κόστος της αποστολής από το τελικό ποσό επιστροφής.

Για να μπορέσει να γίνει η επιστροφή, απαραίτητη προϋπόθεση να συνοδεύεται με την απόδειξη ή φωτοτυπία του τιμολογίου αγοράς.

Τα χρήματα επιστρέφονται εντός 5 εργάσιμων ημερών από την ημέρα παραλαβής, αφού διαπιστωθεί ότι το προϊόν είναι σε άριστη κατάσταση.

Το ποσό επιστροφής γίνεται μέσω τραπεζικής κατάθεσης (ΕΤΕ Bank). Σε περίπτωση που υπάρχει διαφορετικός τραπεζικός λογαριασμός, τα έξοδα μεταφοράς από τη μία τράπεζα στην άλλη,  τα επιβαρύνεται ο πελάτης.

Σε περίπτωση που κάποιο βιβλίο είναι κακέκτυπο, η αλλαγή γίνεται με έξοδα των Εκδόσεων Αντ. Ν. Σάκκουλα Ε.Ε. και αφού έχει προηγηθεί επικοινωνία με τον πελάτη για την εξακρίβωση του προβλήματος. Το βιβλίο θα αντικατασταθεί με άλλο ίδιο και σε καμία περίπτωση δεν επιστρέφονται χρήματα.

Τα βιβλία που συνοδεύονται από CD, αν ανοιχτεί η συσκευασία του CD δεν επιστρέφονται, παρά μόνο αν το CD είναι ελαττωματικό.

Όροι χρήσης

Κάθε χρήστης που χρησιμοποιεί την ιστοσελίδα συνάγεται ότι συμφωνεί με τους κατωτέρω όρους και προϋποθέσεις. Εάν κάποιος χρήστης δεν συμφωνεί με τους όρους που ακολουθούν, δεν πρέπει να την χρησιμοποιεί.

Οι «Εκδόσεις Αντ. Ν. Σάκκουλα Ε.Ε.» διατηρούν το δικαίωμα να τροποποιούν τους όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών, ενημερώνοντας την αντίστοιχη σελίδα.

Οι «Εκδόσεις Αντ. Ν. Σάκκουλα Ε.Ε.» δεσμεύονται ως προς την ποιότητα των προϊόντων τους και την επακριβή πληροφόρηση γύρω από τα προϊόντα τους.

Οι «Εκδόσεις Αντ. Ν. Σάκκουλα Ε.Ε.» δεν ευθύνονται έναντι των αγοραστών για την κακή χρήση των προϊόντων τους που θα έχουν ως αποτέλεσμα την φθορά τους.

Η ιστοσελίδα αποτελεί και κατάστημα των Εκδόσεων «Αντ. Ν. Σάκκουλα Ε.Ε.» Όλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας (συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών προϊόντων, κειμένων), αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των Εκδόσεων «Αντ. Ν. Σάκκουλα Ε.Ε.» Η αναπαραγωγή των άρθρων σε άλλες ιστοσελίδες επιτρέπεται μόνο στην περίπτωση που το κείμενο που θα αντιγράψετε θα είναι αυτούσιο, χωρίς παραποιήσεις και φυσικά να αναφερθεί η ιστοσελίδα των Εκδόσεων «Αντ. Ν. Σάκκουλα Ε.Ε.» (www.sakkoulasbooks.gr) ως πηγή.

Οι εκπτώσεις που αναγράφονται στις τιμές των προϊόντων ισχύουν μόνο για αγορές μέσω της ιστοσελίδας. Για αγορές από το κατάστημα ισχύουν οι τιμές καταλόγου.

Οι χρήστες αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν την ιστοσελίδα για αποστολή email ή δημοσίευση προσβλητικών, δυσφημιστικών ή παράνομων μηνυμάτων.

Η διενέργεια συναλλαγών από απόσταση διέπεται από τον ν. 2251/1994 περί Προστασίας Καταναλωτών (όπως τροποποιήθηκε και ισχύει σήμερα). Σε κάθε περίπτωση, οι πελάτες διατηρούν το δικαίωμα αναιτιολόγητης υπαναχώρησης εντός 14 ημερών από την ημέρα αγοράς των προϊόντων.

Όλες οι πληροφορίες των προσωπικών σας στοιχείων είναι ασφαλείς και απόρρητες και σε καμία περίπτωση δεν δίνονται σε τρίτους.